Portréfotózás árak, árszámoló

Portré fotózás árszámoló

Egy alkalommal fotózandó személyek száma

Személyenként igényelt retusált képek száma

Csoportképek száma

Sminkek száma

Frizura készítés száma

Fotózás helye

Nem Budapesti helyszín esetén távolság

Ft


A kalkulátorral számolt fotózás árak nem jelentenek hivatalos árajánlatot. A fotózás paramétereit küld el emailben vagy üzenetben és 24 órán belül küldöm a hivatalos árajánlatot.

A fotózás ára tartalmazza:
elégedettségi garancia, ha jelezed fotózás alatt, hogy nem megfelelőek képek a fotózásért nem kell fizetned
minden kép átadását kis mérteben válogatáshoz, emléknek
teljeskörű segítség a beállításokhoz, pózokhoz
– egy éves archiválását a képeknek, ha további képeket szeretnél később retusáltatni, vagy elvesznek az elküldött képek
bankkártyás fizetési lehetőséget

Pollák Stúdióban történő fotózás esetén az ár tartalmazza továbbá:
stúdió és berendezéseinek használatát
– addig tart a fotózás amíg a megfelelő képek elkészülnek, nincs kapkodás, nincs időlimit
ingyenes parkolás zárt parkolóban
– azonnal visszanézhető képek nagy monitoron (32″)

Fotózás árakat kalkulálhatsz on-line!

Portré fotózáson te és az egyediséged az elsődleges számomra! Nem csak a csomagajánlatokból választhatsz, hanem teljesen egyedi igényeidet is kalkulálhatod, megnézheted a fotózás árakat. Hiszek abban, hogy mindenki más és fontos számomra, hogy olyan portréfotókat készítsek, amelyek tényleg kifejezik a személyiségedet, stílusodat és igényeidet. Bátran mondj el minden elképzelésedet, és segítek megvalósítani az álmaidat!

fotózás árak, online kalkulátor

Cégeknek és magánszemélyeknek is kiváló lehetőség, hogy előre felesleges email vagy telefonálgatással határozd meg a fotózás árát! Ha több munkatársadnak szeretnél profi portrékat készíttetni, mindenki az egyedi igényei szerint kapcsolódhat be a fotózásba. Az online árkalkulátorunk segítségével gyorsan és egyszerűen számolhatod ki az egyedi portréfotózások költségeit, így minden részletre kiterjedően felkészülhetsz a fotózásra.

Fontos számomra, hogy minden vendégem, ügyfelem elégedett és boldog legyen a portréfotóival, legyen az egyéni ügyfél vagy vállalkozás. Kreatív és tapasztalt csapatunk (sminkes, fodrász, további fotósok) mindig a rendelkezésedre áll, hogy a legjobb élményt nyújtsuk és az összes elképzelésedet megvalósítsuk.

Tekintsd meg a portfóliómat, és fedezd fel, hogyan varázsoljuk elő az igazi énedet a portréfotókkal! Válaszd ki a neked megfelelő fotózási csomagot vagy számold ki az árkalkulátorral a fotózás árakat, vagy kérj egyedi ajánlatot, ha különleges elképzeléseid vannak!

Reméljük, hogy hamarosan köszönthetlek elégedett ügyfeleim között! Várlak szeretettel!

  1. Teljes Átláthatóság: A fotózás árakat tisztán és egyértelműen láthatod, így nem lesznek rejtett költségek vagy meglepetések.
  2. Költségtervezés egyszerűsítése: Nálam nincs bosszantó találgatás az árakról. Az online árkalkulátorral könnyedén meghatározhatod a költségkeretedet, így pontosan tudod, mire számíthatsz.
  3. Versenyképes árak: Nálunk az árak kihívást jelentnek más fotósoknak és fotóstúdióknak. Bízom benne, hogy a árak és képek minősége miatt választod a PollakPhoto szolgáltatását.
  4. Időmegtakarítás: Az online árkalkulátor segítségével időt spórolhatsz meg. Nem kell feleslegesen hívogatnod vagy e-mailezned az árak miatt, hiszen azonnal megkapod az információkat néhány kattintással.
  5. Bizalom és Professzionalizmus: Online árkalkulátor azt mutatja, hogy komolyan vesszük a fotózás szolgáltatásokat és téged, kedves látogatót. Bízunk benne, hogy ezzel is erősíthetjük a bizalmat irántunk.

Szeretnél felkészülni a portréfotózásra? Tölts le az ingyenes e-bookot!