önbizalom növelő fotózás

Az önbizalom növelő fotózás nem csak az elkészült fotókról szólnak. 

Ez egy élményfotózás is. Ez a pár óra csak Önről szól és igyekszem ezalatt eloszlatni a sokszor téves énképet, ami legtöbbször az önbizalom hiány oka.

Az elkészült fotók a későbbieben is erőt adnak, ha az élet kicsit lerombolja az önbizalmát. Sok visszajelzés alapján állítom, hogy elég a korábbi képeket visszanézni és erőt adhat a nehezebb napokra.

Egy jó fotós LÁTJA önt, empátiájával, türelmével, szaktudásával olyannak mutatja meg a fotókon amit korábban elképzelni sem tudott.

Fotósként eddig mindig megtaláltam vendégeimnek, modelljeimnek azt az oldalát ami magabiztossabbá tette őket a fotózáson. A fotózás során megmutatott “nyers” képek láttán néhány elhangzott mondat:

– El sem hiszem, hogy ez én vagyok.
– Még sose láttam magam egynnyire szépnek.
– Erőt adtál ezzel pár képpel, másképpen állok a partnerkapcsolatomhoz.

Fotózás után pár héttel érkezett visszajelzésekből néhány:

– Felvettek az új munkahelyemre, sikerült az jó önéletrajz fotómhoz egy magabiztosságot, kisugárzást is adni, köszönöm.
– Most, hogy elhittem mert megmutattad szép vagyok, másként éljük párommal a hétköznapokat, pozitívabbá váltam.
– Receptre kellene felírni Téged, mindenkinek kell egy önbizapom növelő fotózás nálad.

Hogyan zajlik a fotózás és mennyibe kerül?

Lehetőségekhez képest sűrgős esetben igyekszem a lehető leghamarabbi időpontot adni a fotózásra. Egyeztetjük a fotózás helyszínét. Amennyiben nem a fotóműtermeben készülnek a képek, egyedi árat adok. Elkészítjük az önbizalom növelő és az élet minden területén felhasználható fotókat. A képeket a fotózás alatt folyamatosan megmutatom tableten. Segítek az Önnek legmegfelelőbb póz megtalálásában. Fotózás után közösen kiválasztjuk a megfelelő fotót vagy amennyiben inkáb ismerőseivel, barátaival vagy egyedül elvonultan szeretne válogatni, elküldöm a fotókat. A kiválasztott képet/képeket retusálom a természetesség megtartásával.

 

© Pollák László. Pollakphoto