Önbizalom növelés

Az önbizalom növelő fotózás nem csak az elkészült fotókról szól. 

Ez egy élményfotózás is. Ez a pár óra csak Rólad szól és igyekszem ezalatt eloszlatni a sokszor téves énképet, amit legtöbbször az önbizalom hiány okoz.

Az elkészült fotók a későbbiekben is erőt adnak, ha az élet kicsit lerombolja az önbizalmad. Sok visszajelzés alapján állítom, hogy elég a korábbi képeket visszanézni és erőt adhat a nehezebb napokra.

Egy jó fotós LÁT téged, empátiájával, türelmével, szaktudásával olyannak mutat meg a fotókon amit korábban elképzelni sem tudtál.

Fotósként eddig mindig megtaláltam vendégeimnek, modelljeimnek azt az oldalát ami magabiztossabbá tette őket egy önbizalom növelő fotózás alkalmával. A fotózás alatt elsősorban portrék, de gyakran egész alkakos képeket is készítünk.


A fotózás során megmutatott „nyers” képek láttán néhány elhangzott mondat:

– El sem hiszem, hogy ez én vagyok.
– Még sose láttam magam egynnyire szépnek.
– Erőt adtál ezzel pár képpel, másképpen állok a partnerkapcsolatomhoz.

Fotózás után pár héttel érkezett visszajelzésekből néhány:

– Felvettek az új munkahelyemre, sikerült a jó önéletrajz fotómhoz egy magabiztosságot, kisugárzást is adni, köszönöm.
– Most, hogy elhittem mert megmutattad szép vagyok, másként éljük párommal a hétköznapokat, pozitívabbá váltam.
– Receptre kellene felírni Téged, mindenkinek kell egy önbizalom növelő fotózás nálad.

Hogyan zajlik a fotózás és mennyibe kerül?

Lehetőségekhez képest sűrgős esetben igyekszem a lehető leghamarabbi időpontot adni a fotózásra. Egyeztetjük a fotózás helyszínét. Amennyiben nem a fotóműtermeben készülnek a képek, egyedi árat adok.

Elkészítjük az önbizalom növelő és az élet minden területén felhasználható fotókat. A képeket a fotózás alatt folyamatosan megmutatom tableten vagy számítógéen. Segítek a legmegfelelőbb póz megtalálásában.

Fotózás után közösen kiválasztjuk a megfelelő fotót vagy amennyiben inkább rokonaiddal, ismerőseiddel, barátaiddal vagy egyedül elvonultan szeretnél válogatni, elküldöm a fotókat. A kiválasztott képet/képeket retusálom a természetesség megtartásával.

 © Pollák László. Pollakphoto