Üzleti portré fotózás

Üzleti portré fotózás, céges fotózás budapesti profi műteremben vagy az Ön munkahelyén, irodájában. 

Egyéni vagy csoportos üzleti portréfotózásra minden komolyabb cégnek szüksége van. Az egységes megjelenés bizalmat ébreszt az üzleti életben. 

Az Ön cégének weboldalán egységes a megjelenés vagy mindenki leadott egy jó vagy kevésbé jó fotót?

Mobil stúdió technikával a helyszínen elkészítjük Önről, munkatársairól a portré fotókat. Új munkatárs esetén – mivel a technika és a beállítások ugyanazok – a későbbiekben új munkatárs érkezésekor az egységes arculati elemek változatlanok lesznek.

A fotózásra nem csak az Önök munkahelyén kerülhet sor, budapesti profi fotóműtermemben is sor kerülhet. 

Az egyéni üzleti portré fotókon kívűl a csoportos fotók is márkaépítők és bizalomnövelők. 

Sok cég, szervezet életében elkerülhetetlen a munkatársak cserélődése. A legtöbb esetben az új munkatársról nem készül külön kép. Profi vagy kevésbé profi fényképet ad le és megbomlik a munkatársakról készült fotók egységessége. 

Lehetőség van a cég munkatársairól weboldalon már felhasznált fotóhoz, stílusában, fényeiben, beállításaiban hasonló üzleti portré fotózást megrendelni. Több mint 25 éves képszerkesztői múltam, tapasztalatom, technikai tudásom segítségével olyan képet készítek ami olyan hatást kelt, mintha egyídőben készült volna a kép a többi munkatárssal. Erre garanciát vállalok, ha nem lesz egységes a többi képpel, nem kell kifizetni a fotózást.

Hogyan zajlik a fotózás és mennyibe kerül?

Lehetőségekhez képest sűrgős esetben igyekszem a lehető leghamarabbi időpontot adni üzleti portré fotózásra. Egyeztetjük a fotózás helyszínét. Amennyiben nem a fotóműtermeben készülnek a képek vagy több személy egyidejű fotózását szeretné, egyedi árat adok. Elkészítjük a megfelelő fotókat weboldalára. A képeket a fotózás alatt folyamatosan megmutatom tableten. Segítek az Önnek/Önöknek legmegfelelőbb póz megtalálásában. Fotózás után közösen kiválasztjuk a megfelelő fotót vagy amennyiben inkáb munkatársaival, webdesignerével szeretne egyeztetni, elküldöm a fotókat válogatásra. A kiválasztott képet/képeket retusálom a természetesség megtartásával.

© Pollák László. Pollakphoto