Üzleti portré fotózás

Üzleti portré fotózás, céges fotózás budapesti profi műteremben vagy a cégednél. 

Neked mennyire fontos amikor vásárolsz, megrendelsz egy szolgáltatást a eladó személye? Felmérések szerint akár 80%-kal is növeli a kapcsolatfelvétel esélyét egy jó portré fotó az eladóról.

Manapság is előfordul még olyan kapcsolati oldal ahol nincs kép, rosszabb esetben egy stock fotó pótolja ki van az oldal, vállalkozás mögött. Kicsit fordítsuk meg a szerepeket. Felvennéd a kapcsolatot egy olyan céggel, vállalkozóval aki még az arcát sem adja?

Az emberek többsége első benyomás alapján dönt, hatalmas szerepe van a megfelelő portréfotóra egy kapcsolati oldalon, bemutatkozó oldalon, landing page-en. A portréfotó felhasználható az offline világban is, névjegykártyán, katalógusban.

Legyen Neked is minőségi, bizalom építő fotód a weboldaladon, közösségi oldalakon, névjegykártyádon!

Egyéni vagy csoportos üzleti portréfotózásra minden komolyabb cégnek szüksége van. Az egységes megjelenés bizalmat ébreszt az üzleti életben. 

A céged weboldalán egységes a megjelenés vagy mindenki leadott egy jó vagy kevésbé jó fotót?

Mobil stúdió technikával a helyszínen elkészítjük munkatársakról a portré fotókat. Új munkatárs esetén – mivel a technika és a beállítások ugyanazok – a későbbiekben új munkatárs érkezésekor az egységes arculati elemek változatlanok lesznek.

Az üzleti portré fotózásra nem csak a cégednél kerülhet sor, budapesti profi fotóműtermemben is.

Az egyéni üzleti portré fotókon kívűl a csoportos fotók is márkaépítők és bizalomnövelők. 

Sok cég, szervezet életében elkerülhetetlen a munkatársak cserélődése. A legtöbb esetben az új munkatársról nem készül külön kép. Profi vagy kevésbé profi fényképet ad le és megbomlik a munkatársakról készült fotók egységessége. 

Lehetőség van a cég munkatársaidról weboldalon már felhasznált fotóhoz, stílusában, fényeiben, beállításaiban hasonló üzleti portré fotózást megrendelni. Több mint 25 éves képszerkesztői múltam, tapasztalatom, technikai tudásom segítségével olyan képet készítek ami olyan hatást kelt, mintha egyídőben készült volna a kép a többi munkatárssal. Erre garanciát vállalok, ha nem lesz egységes a többi képpel, nem kell kifizetni a fotózást.

Hogyan készülj fel a fotózásra, hogyanan kerüld el az idegeskedést, hogyan …?

Sok kérdésre választ kaphatsz. Nézd meg ezt a weboldalamat!

Hogyan zajlik a fotózás?

Lehetőségekhez képest sűrgős esetben igyekszem a lehető leghamarabbi időpontot adni üzleti portré fotózásra. Egyeztetjük a fotózás helyszínét. Amennyiben nem a fotóműtermeben készülnek a képek vagy több személy egyidejű fotózását szeretnéd, egyedi árat adok.

Fontos, hogy előzetesen egyeztessük a felhasználás módját, helyét! Más beállítás esetleg más technika kell egy óriásplakáthoz készült fotóra, mint pl. egy Linked-in profilképhez.

Elkészítjük a megfelelő üzleti portré fotókat. A képeket a fotózás alatt folyamatosan megmutatom tableten. Segítek neked vagy ha csoportos kép készül egységesen mindenkinek mindenkinek legmegfelelőbb póz megtalálásában.

Fotózás után közösen kiválasztjuk a megfelelő fotót vagy amennyiben inkább munkatársaiddal, webdesignereddel szeretnéd egyeztetni, elküldöm a fotókat válogatásra. A kiválasztott képet/képeket retusálom a természetesség megtartásával.

Jentkezz egy üzleti portré fotózásra!

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet jó, célnak megfelelő portréfotót készíttetni magukról. Több éves tapasztalatom és a visszajelzések alapján merem kijelenteni, hogy minenkiről lehet jó fotót készíteni. Igaz van akinél 2 perc van akinél hosszabb idő ezt elérni. 

Bizonytalan vagy és mélyen azt érzed lehetetlen, csak marketing duma az üzleti portré fotózás fontossága. Bizz bennem és gyere el műtermembe. Ha mégsem tetszik a kép, nem kell fizetned. Ezt biztosítja az elgedettségi garancia. Nincs kockázat, de bíztos vagyok benne, hogy egy élménnyel és pár céljaidnak megfelelő képpel távozol.

Fontos a megfelelő hangulat kialakítása, a fények, a megfelelő póz megtalálása. 

 

© Pollák László. Pollakphoto