művészi portréfotózás, kreatí portré

Művészi portréfotózás Önnel, elgondolkodott már ezen? Naponta milliószámra készülnek a portréfotók. Mindegyik maradandó, emlékezetes? Egy jó kratív portré fotó, művészi kép hosszú távon gyönyörködtet, elgondolkodtat. A portréfotózás legnehezebb változata a művészi, kreatív portréfotózás.

A művészi portréfotózás alkalmával nem csak az arcot mutatja meg a fotós, hanem a modell lelkét, hangulatát, egyéniségét is.

Előzetes egyeztetés feltétlen szükséges, legjobb ha személyes a találkozó.

Nagyon fontos, hogy a fotós megismerje modelljét és a modell is megismerje fotósát még a művészi portréfotózás megkezdése elött. Bizni kell a közös munkában és egymásban. 

A kreatív portrék a megszokottól eltérőek, és nem feltétlen a modell személyiségéhez igazodik. Sokkal inkább a fotós egyedi látásmódját lehet megismerni.

Az emberismeret, kreatívitás, tapasztalat és a technikai tudás itt különösen fontos. Az elmúlt években sok művészi portrét készítettem. Több egyéni és csoportos fotókiállításon szerepeltek portré képeim.

Különleges lehetőség a művészi portré fotóból készített PORTRÉ RAJZ.

Hogyan zajlik a fotózás és mennyibe kerül?

Lehetőségekhez képest sűrgős esetben igyekszem a lehető leghamarabbi időpontot adni a fotózásra. Nem kiváncsiságból, de fontos tudnom milyen célból készül a fotó. Egyeztetjük a fotózás helyszínét. Egy személyes találkozón egyeztetjük az elképzeléseket, lehetőségeket. Amennyiben nem a fotóműtermeben készülnek a képek, egyedi árat adok. Elkészítjük a megfelelő fotókat weboldalára. A képeket a fotózás alatt folyamatosan megmutatom tableten. Segítek az Önnek legmegfelelőbb póz megtalálásában. Fotózás után közösen kiválasztjuk a megfelelő fotót vagy amennyiben inkáb ismerőseivel, webdesignerével szeretne egyeztetni, elküldöm a fotókat válogatásra. A kiválasztott képet/képeket retusálom a természetesség megtartásával.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

© Pollák László. Pollakphoto