Önéletrajz fotózás vagy másnéven CV fotózás

Önéletrajz fotózásAz emberek többsége első benyomás alapján dönt, hatalmas szerepe van a megfelelő önéletrajz fotózásnak. Igaz ez a hr-esekre és a cégvezetőkre is.
A önéletrajzoknál a fotó és az önéletrajz vizuális megjelenése meghatározó. Ki kell tűnni a a többi jelentkező közül!
Természetesen a tartalmi rész elolvasása után hozzák meg a végleges döntést, hogy kit hívnak be interjúra.

A fotózás mindíg egy személyes beszélgetéssel kezdődik. Megbeszéljük milyen állásra szeretne jelentkezni és ennek megfelően készülnek a képek.
Fontos a megfelelő hangulat kialakítása, a fények, a megfelelő póz megtalálása. 

Az önéletrajz fotóknak üzenete van, tükrözni kell jelentkező személyiségét.

Manapság divat a kép nélküli önletrajzok készítése. Kicsit fordítsuk meg a szerepeket. Adna esélyt egy olyan jelentkezőnek aki még az arcát sem vállalja fel?

Hogyan zajlik a fotózás és mennyibe kerül?

Lehetőségekhez képest sűrgős esetben igyekszem a lehető leghamarabbi időpontot adni a fotózásra. Nem kiváncsiságból, de fontos tudnom a pályázni kívánt állást, poziciót. Elkészítjük a megfelelő fotót önélerajzához. A képeket a fotózás alatt folyamatosan megmutatom tableten. Segítek az Önnek legmegfelelőbb póz megtalálásában. Fotózás után közösen kiválasztjuk a megfelelő fotót vagy amennyiben inkább ismerőseivel, családtagjaival szeretne egyeztetni, elküldöm a fotókat válogatásra. A kiválasztott képet/képeket retusálom a természetesség megtartásával.

Igény szerinti segítség az új munka megtalálásához. Ebben segít Kovács Márta, www.eletutkonzultacio.hu
Ha nem tudja milyen terület lenne megfelelő, segítséget nyújt az álommunka megtalálásához, az önéletrajz írásig bezárólag.
Rapid konzultáció (kész önéletrajz, motivációs levél és a megpályázandó állás összehangolása).

Ára 10 000 Ft

© Pollák László. Pollakphoto