Neked is kamera frászod van?

Utálod, ha fotóznak?
Azt gondolod: „Rólam nem lehet jó képet készíteni!”

Egy jó portréfotóval eléred céljaid és gazdagabb leszel egy élménnyel is.

Soha többet nem fogod azt érezni: „Nem vagyok fotogén”.

Az önéletrajz fotózás nem egy igazolványkép készítés, sokkal, de sokkal több!

Önéletrajz fotózás, cv fotózás, Budapest

Nem végzünk 10 perc alatt. Nem csak a külsőd a belső tulajdonságodat is megmutatom a fotókban.

A tökéletes önéletrajz fotó készítése nagyon fontos szerepet játszik az álláskeresés során. Egy jó minőségű fotó, amely jól mutatja a jelölt arcvonásait és személyiségét, hatalmas előnyt jelenthet a versenytársakkal szemben. Éppen ezért az önéletrajz fotózás során mindent megteszek annak érdekében, hogy a CV fotó tökéletesen tükrözze a jelölt egyéniségét.

Akkor jelentkezz egy önéletrajz fotózásra, ha komolyan szeretnéd az új pozíciót, az új munkát. Csak akkor, ha el szeretnéd érni céljaid!

Ha csak egy igazolványképre van szükséged vagy nincs igényed kitűnő első benyomást kelteni leendő munkaadódnál, akkor ne jelentkezz önéletrajz fotózással kapcsolatban, nincs szükséged CV fotóra.

Önéletrajz fotózás, CV fotó készítés budapesti műtermemben, rövid határidővel.

Több mint egy kattintás!

 • Előzetes konzultáció
 • Stílus tanácsadás
 • Felkészítő e-book
 • Segítek, hogy a kamera frász pár perc alatt elmúljon.
 • Segítség a beállításokban, pózolásban
 • Egyeztetés fotózás alatt, képeket fotózás alatt is láthatod
 • Igény esetén közös képválogatás
 • Professzionális retus, nem csak egy filter a képekre
 • Teljes megoldás, hogy a fotókkal elérd céljaid

100% elégedettségi garancia a fotózásra.

Amennyiben a fotózás első 20 percében úgy döntesz, hogy egyetlen olyan kép sem készül ami az elvárásod, nem kell fizetned.
Az elmúlt 10 év alatt egyszer sem élt ezzel a lehetőséggel senki. A képeket nem csak a fényképező gép kis kijelzőjén nézheted meg. Folyamatosan számítógépen vagy kivetítőn is megmutatom. Természetesen ez esetben sem a nyers sem a retusált kép nem kerül átadásra.

Miért tudom vállalni ezeket a garanciákat?

Fotográfus végzettség, 10+ év portréfotós gyakorlat, több száz elégedett ügyfél. Több mint 10 fotókiállítás.

Elégedett ügyfelek.

Úgy gondolod nem vagy fotogén, ez nem a Te hibád.

Eddig nem készült igazán jó kép rólad, ez sem a Te hibád. Irreális példákkal van tele a média? Ugye tudod, hogy a címlapfotóknak legtöbbször semmi közük a valósághoz! Manipulált képek szinte mind. Ne az legyen a mérce!

Mi a titka a jó önéletrajz fotónak? Elárulom.

Nem csak a külső tulajdonságodat mutatja meg egy jó önéletrajz fotó. A tekintet minden elárul. A gépies fotó jellegtelen, de Te nem vagy az, sokkal értékesebb vagy. A fotózás minden pillanatában azon dolgozom, hogy megmutassam a belső jó tulajdonságodat is. A külső megmutatása tisztán fotótechnika, a belsőhöz sokkal inkább empátia, emberismeret szükséges. Ehhez sok tapasztalat kell, amit a 10+ év portréfotózás alatt már megszereztem.

Önbizalom növelés és élmény is része a fotózásnak.

A portréfotót számtalan helyen felhasználhatod nem csak önéletrajzodban, pl. Linked-In profilodban.

A fotózás ára az első fizetésedkor többszörösen megtérül. Anyagilag és pozitív érzésekben is.

Ne várj arra, hogy még jobban nézz ki!

„Csak még pár nap edzés” gondolat sok fotózást hiúsított meg.

Ugye szeretnéd az állást a jobb pozíciót? Ehhez be is kell fektetned!

Gyűjts be néhány elismerő véleményt! Ki ne szeretné azt hallani, „de jól nézel ki a képen”.

önéletrajz fotó készítés

Hogyan zajlik majd az önéletrajz fotózás?

A portré fotózás mindig egy személyes beszélgetéssel kezdődik. Megbeszéljük milyen állásra szeretnél jelentkezni. Ennek megfelelően készülnek a képek. Fehér vagy világos hátteret javaslok. Fontos a megfelelő hangulat kialakítása, a fények, a megfelelő póz megtalálása.

Lehetőségekhez képest sürgős esetben igyekszem a lehető legkorábbi időpontot adni a fotózásra.

Nem kiváncsiságból, de fontos tudnom a pályázni kívánt állást, poziciót.

Átgondoljuk, hogy neked az önéletrajz fotózás melyik változatát javaslom. Klasszikust vagy a headshot fotózást.

Nők esetében legjobb, ha a sminkedet magad oldod meg. Igény szerint biztosítok sminkest és fodrászt is.

Elkészítjük a megfelelő fotót önéletrajzodhoz. A képeket a közös munka alatt folyamatosan megmutatom számítógépen. Elemezzük, ha kell változtatunk a beálláson, a fényeken, ruházaton. Segítek a legmegfelelőbb póz megtalálásában.

Fotózás után közösen kiválasztjuk a megfelelő CV fotót vagy elküldöm a nyers képeket amennyiben mással is szeretnél egyeztetni a legjobb fotó kiválasztására. A kiválasztott képet/képeket retusálom a természetesség megtartásával.

Szolgáltatásaimat igényeidre szabom! Mindig rugalmasan alkalmazkodom az adott helyzetekhez. A fotózás során garantáltan magabiztos és természetes képeket készítek, amelyek tökéletesen alkalmasak az önéletrajzban való megjelenésre.

A képeket nagyobb és önéletrajz dokumentumba optimálisan beilleszthető változatban is elküldöm.

Bátran keress, ha szeretnél magabiztos és vonzó képeket az önéletrajzodhoz. Az általam készített fotók segítségével biztos lehetsz abban, hogy a legjobb esélyekkel indulsz a munkaerőpiacon.

„Lászlót előszeretettel tudom ajánlani mindenkinek, aki egy profi fotózáson szeretne részt venni.
Ár-érték arányában, a profizmusról, rugalmasságról nem is szólva messze a legideálisabb választás.

A fotózás alatt és még azt követően is mindenben tudtunk egyeztetni, ezáltal is tökéletes munkát adva át nekem.
Köszönöm az élményt! 😀 ” – Szőlősi Gergely

Képek elégedett ügyfelekről

© Pollák László. Pollakphoto

Néhány érv még az CV fotózás fontossága mellett:

 • Lehetővé teszi, hogy a jelentkező arcát bemutassa. Ezzel segítse az álláskeresőt abban, hogy előnyösebb képet alkosson magáról a munkáltató szemében.
 • Egy jó CV kép segíthet a munkáltatóknak abban, hogy könnyebben megjegyezzék a jelentkezőt és könnyebben összekapcsolják az arcát a nevével.
 • Segíthet a munkáltatóknak abban is, hogy könnyebben megítéljék a jelentkező önkifejezését és kommunikációs készségeit.
 • Segíthet abban is, hogy könnyebben összehasonlítsák a jelentkezőt a többi állásra jelentkezővel, és így könnyebben meghozzák a döntést a megfelelő személy kiválasztásáról.
 • segíthet a jelentkezőnek abban is, hogy önbizalmát növelje és önbizalommal teli legyen az állásinterjú során.

Kerüld az apró mintás ruhákat! 

Az apró mintás ruhák – zakó, ing, nyakkendő, blézer – képernyőn úgynevezett „moiré-jelenséget” okoznak. Ez technikailag okozhat problémát. Fura csíkok jelenhetnek meg, ha monitoron nézed vagy a leendő munkaadód nézi a fotót a monitoron. Ezért kerüld az apró mintás, kis kockás vagy csíkos darabokat és próbálj egyszínű ruhát választani! Nyomtatott képeknél ez nem okoz problémát.

Egy régebbi történet megosztanék veled. Szerintem tanulságos eset volt, egy cv fotózáson történt.

Viktor jelentkezett hozzám egy cv fotózásra. A szokásos időpont egyeztetés. kérdések és javaslataim közül volt egy nagyon érdekes, tanulságos számomra.

 • Mikor szeretnél jönni?
 • Kéred-e a „Hogyan készülj fel egy fotózásra” ismertetőmet?
 • Van-e bármilyen kérdés a fotózással kapcsolatban?
 • Mikorra kell a fotó?
 • Készpénzzel vagy bankkártyával szeretnél fizeti?
 • Milyen jellegű munkára jelentkezel?
Itt jött az érdekes beszélgetés.

Most végeztem a jogi karon, ügyvédi irodában szeretnék elhelyezkedni.

– Akkor javaslok egy elegáns öltözetet és egy magabiztos, megnyerő, komoly képet készítünk. Minimális mosollyal, de az mindenképpen kellene.

Én nagyon széles mosolyt szeretnék, nagyon vidám képet készítsünk. Maximum egy inget vinnék, nyakkendőt, zakót semmiképpen sem.

– A te döntésed, de nem egészen értek egyet. Miért gondolod így?

Nézegettem egy céget ami minden szempontból szimpatikus volt, jó lenne ott dolgozni. Megnéztem a kapcsolat oldalt és mindenkiről nagyon vidám, mosolygós kép volt. Egyáltalán nem a megszokott hivatalos kinézet. Szinte már túl sok is volt vidámság a képeken egy ilyen profilú ügyvédi közösséghez. Egyértelműen ez tűnt az arculatuk egyik elemének. Ide jelentkeznék és arra gondoltam, hogy a munkatársak portré fotóihoz hasonló megjelenésű, stílusú képet tennék önéletrajzomban.

– Meggyőztél, hozd a legvidámabb mosolyodat is az önéletrajz fotózásra.

Mindig kérek visszajelzést, néha visszaírnak az fotózás eredményességről. Tisztában vagyok azzal, hogy a jó cv fotó elsősorban abban segít, hogy kitünjön a pályázó cv-je a sok beküldött önéletrajz közül. Legyen egy jó első benyomás. Sugározzon profizmust. Látszódjon, hogy komolyan érdeklődik, elmegy külön egy fotózásra is. Természetesen a szakmai bemutatkozás is fontos.

Viktor esetében, pozitív visszajelzést kaptam. Viccesen mesélte, hogy a HR-es külön kiemelte a fotó hangulatát.

Összefoglalva a CV fotózás fontosságát:
Az önéletrajz fotózás fontos része az álláskeresési folyamatnak, hiszen az első benyomást az önéletrajz tartalmával együtt az önéletrajz fotója adja. Az önéletrajz fotózás során fontos odafigyelni az öltözködésre és a megfelelő hátteret választani. Az öltözéknek formálisnak és a pozíciónak megfelelőnek kell lennie, ugyanakkor fontos az egyéniség és a személyiség megjelenítése is. A megfelelő hátteret kiválasztva az önéletrajz fotó egységes és professzionális hatást kelt. Az önéletrajz fotózás során fontos az arckifejezés is, hiszen az segít megmutatni a jelölt személyiségét, valamint barátságos, megbízható benyomást kelt. Végül fontos megjegyezni, hogy az önéletrajz fotó nemcsak az állásinterjúra készül, hanem felhasználható lehet a szakmai profilokon is, ezért érdemes gondosan megtervezni és kivitelezni.

portrefotos.hu – önéletrajz fotózás Budapest