Válassz a fotózási csomagokból vagy kalkulálj.

Portréfotózás árak, árszámoló

Portré fotózás árszámoló

Egy alkalommal fotózandó személyek száma

Személyenként igényelt retusált képek száma

Csoportképek száma

Sminkek száma

Frizura készítés száma

Fotózás helye

Nem Budapesti helyszín esetén távolság

Ft


A kalkulátorral számolt portré fotózás árak nem jelentenek hivatalos árajánlatot. A fotózás paramétereit küld el emailben vagy üzenetben és 24 órán belül küldöm a hivatalos árajánlatot.

A portré fotózás ára tartalmazza:
elégedettségi garancia, ha jelezed fotózás alatt, hogy nem megfelelőek képek a fotózásért nem kell fizetned
minden kép átadását kis mérteben válogatáshoz, emléknek
teljeskörű segítség a beállításokhoz, pózokhoz
– egy éves archiválását a képeknek, ha további képeket szeretnél később retusáltatni, vagy elvesznek az elküldött képek
bankkártyás fizetési lehetőséget

Pollák Stúdióban történő portré fotózás esetén az ár tartalmazza továbbá:
stúdió és berendezéseinek használatát
– addig tart a fotózás amíg a megfelelő képek elkészülnek, nincs kapkodás, nincs időlimit
ingyenes parkolás zárt parkolóban
– azonnal visszanézhető képek nagy monitoron (32″)

Portré fotózás árakat kalkulálhatsz on-line!

Portréfotózáson te és az egyediséged az elsődleges számomra! Nem csak a csomagajánlatokból választhatsz, hanem teljesen egyedi igényeidet is kalkulálhatod, megnézheted a fotózás árakat. Hiszek abban, hogy mindenki más és fontos számomra, hogy olyan portréfotókat készítsek, amelyek tényleg kifejezik a személyiségedet, stílusodat és igényeidet. Bátran mondj el minden elképzelésedet, és segítek megvalósítani az álmaidat!

portré fotózás árak

Cégeknek és magánszemélyeknek is kiváló lehetőség, hogy előre felesleges email vagy telefonálgatással határozd meg a portré fotózás árakat! Ha több munkatársadnak szeretnél profi portrékat készíttetni, mindenki az egyedi igényei szerint kapcsolódhat be a fotózásba. Az online árkalkulátor segítségével gyorsan és egyszerűen számolhatod ki az egyedi portréfotózások költségeit, így minden részletre kiterjedően felkészülhetsz a fotózásra.

Fontos számomra, hogy minden vendégem, ügyfelem elégedett és boldog legyen a portréfotóival, legyen az egyéni ügyfél vagy vállalkozás. Kreatív és tapasztalt csapatunk (sminkes, fodrász, további fotósok) mindig a rendelkezésedre áll, hogy a legjobb élményt nyújtsuk és az összes elképzelésedet megvalósítsuk.

Tekintsd meg a portfóliómat, és fedezd fel, hogyan varázsoljuk elő az igazi énedet a portréfotókkal! Válaszd ki a neked megfelelő fotózási csomagot vagy számold ki az árkalkulátorral a portré fotózás árakat, vagy kérj egyedi ajánlatot, ha különleges elképzeléseid vannak!

Reméljük, hogy hamarosan köszönthetlek elégedett ügyfeleim között! Várlak szeretettel!

Teljes átláthatóság, tervezhető fotózási költségek

A portré fotózás árakat tisztán és egyértelműen láthatod, így nem lesznek rejtett költségek vagy meglepetések. Bruttó árak, nem kerül rá Áfa. Ha a Pollák Stúdióban történik a fotózás nincs külön műterem bérlési költség.

Költségtervezés egyszerűsítése üzleti portréfotózásnál

Nálam nincs bosszantó találgatás az árakról. Az online árkalkulátorral könnyedén meghatározhatod a költségkeretedet, így pontosan tudod, mire számíthatsz. Nincsenek felesleges körök, árajánlat kérések, ha a tervezettnél több képet szeretnél vagy több személyről készül portré fotó

Versenyképes árak

Folyamatosan figyelem a konkurencia árait, a trendeket.. Bízom benne, hogy nem csak az árakat nézed amikor fotóst választasz magad vagy munkatársaid részére. A képek minősége és a fotózást kiegészítő szolgáltatások hidd el sokkal fontosabb. Bízom benne, hogy a kiváló ár/érték arány miatt választod a PollakPhoto szolgáltatását.

Időmegtakarítás az on-line árkalkulátor, ha portré fotózás árakat keresel

Az online árkalkulátor segítségével időt spórolhatsz meg. Nem kell feleslegesen hívogatnod vagy e-mailezned az árak miatt, hiszen azonnal megkapod az információkat néhány kattintással.

Bizalom és professzionalizmus

Online portré fotózás árkalkulátor azt mutatja, hogy komolyan vesszük a fotózás szolgáltatásokat és téged, kedves látogatót. Bízunk benne, hogy ezzel is erősíthetjük a bizalmat irántunk.

Szeretnél felkészülni a portréfotózásra? Tölts le az ingyenes e-bookot!