Üzleti portré fotó készítés Budapesten, portréfotós stúdióban

Portréfotózás weboldalra

Önnek mennyire fontos amikor vásárol, megrendel egy szolgáltatást a eladó személye? Felmérések szerint akár 80%-kal is növeli a kapcsolatfelvétel esélyét egy jó portré fotó az eladóról.

Az emberek többsége első benyomás alapján dönt, hatalmas szerepe van a megfelelő portréfotóra egy kapcsolati oldalon, bemutatkozó oldalon, landing page-en. A portréfotó felhasználható az offline világban is, névjegykártyán, katalógusban.

Legyen Önnek is minőségi, bizalom építő fotója a weboldalán, közösségi oldalakon, névjegykártyáján!

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet jó, célnak megfelelő portréfotót készíttetni magukról. Több éves tapasztalatom és a visszajelzések alapján merem kijelenteni, hogy minenkiről lehet jó fotót készíteni. Igaz van akinél 2 perc van akinél hosszabb idő ezt elérni. 

Bizonytalan és mélyen azt érzi lehetetlen, csak marketing duma. Bizzon bennem és jöjjön el műtermembe. Ha mégsem tetszik a kép, nem kell fizetnie. Ezt biztosítja az elgedettségi garancia. Nincs kockázat, de bíztos vagyok benne, hogy egy élménnyel és pár céljainak megfelelő képpel távozik.

Fontos a megfelelő hangulat kialakítása, a fények, a megfelelő póz megtalálása. 

A weboldaladon megjelenő portréfotóknak üzenete van, tükrözni kell személyiségét.

Manapság is előfordul még olyan kapcsolati oldal ahol nincs kép, rosszabb esetben egy stock fotó pótolja ki van az oldal, vállalkozás mögött. Kicsit fordítsuk meg a szerepeket. Felvenné a kapcsolatot egy olyan céggel, vállalkozóval aki még az arcát sem adja?

Hogyan zajlik a fotózás és mennyibe kerül?

Lehetőségekhez képest sűrgős esetben igyekszem a lehető leghamarabbi időpontot adni a fotózásra. Nem kiváncsiságból, de fontos tudnom a felhasználás helyét, pl. a weboldala stílusát, színvilágát.. Elkészítjük a megfelelő fotókat weboldalára. A képeket a fotózás alatt folyamatosan megmutatom tableten. Segítek az Önnek legmegfelelőbb póz megtalálásában. Fotózás után közösen kiválasztjuk a megfelelő fotót vagy amennyiben inkáb ismerőseivel, webdesignerével szeretne egyeztetni, elküldöm a fotókat válogatásra. A kiválasztott képet/képeket retusálom a természetesség megtartásával.


© Pollák László. Pollakphoto