Üzleti portré fotózás Budapesten, portréfotós stúdióban

üzleti portré fotózás

Neked mennyire fontos amikor vásárolsz, megrendelsz egy szolgáltatást a eladó személye? Felmérések szerint akár 80%-kal is növeli a kapcsolatfelvétel esélyét egy jó portré fotó az eladóról.

Az emberek többsége első benyomás alapján dönt, hatalmas szerepe van a megfelelő portréfotóra egy kapcsolati oldalon, bemutatkozó oldalon, landing page-en. A portréfotó felhasználható az offline világban is, névjegykártyán, katalógusban.

Legyen Neked is minőségi, bizalom építő fotód a weboldaladon, közösségi oldalakon, névjegykártyádon!

Jentkezz egy üzleti portré fotózásra!

Sokan úgy gondolják, hogy nem lehet jó, célnak megfelelő portréfotót készíttetni magukról. Több éves tapasztalatom és a visszajelzések alapján merem kijelenteni, hogy minenkiről lehet jó fotót készíteni. Igaz van akinél 2 perc van akinél hosszabb idő ezt elérni. 

Bizonytalan vagy és mélyen azt érzed lehetetlen, csak marketing duma az üzleti portré fotózás fontossága. Bizz bennem és gyere el műtermembe. Ha mégsem tetszik a kép, nem kell fizetned. Ezt biztosítja az elgedettségi garancia. Nincs kockázat, de bíztos vagyok benne, hogy egy élménnyel és pár céljaidnak megfelelő képpel távozol.

Fontos a megfelelő hangulat kialakítása, a fények, a megfelelő póz megtalálása. 

A weboldaladon megjelenő portréfotóknak üzenete van, tükrözni kell személyiséged.

Manapság is előfordul még olyan kapcsolati oldal ahol nincs kép, rosszabb esetben egy stock fotó pótolja ki van az oldal, vállalkozás mögött. Kicsit fordítsuk meg a szerepeket. Felvennéd a kapcsolatot egy olyan céggel, vállalkozóval aki még az arcát sem adja?

Hogyan zajlik a fotózás és mennyibe kerül?

Lehetőségekhez képest sűrgős esetben igyekszem a lehető leghamarabbi időpontot adni a fotózásra. Nem kiváncsiságból, de fontos tudnom a felhasználás helyét, pl. a weboldalad stílusát, színvilágát..

Elkészítjük a megfelelő fotókat weboldalára. A képeket a fotózás alatt folyamatosan megmutatom tableten/számítógépen. Segítek a legmegfelelőbb póz megtalálásában.

Fotózás után közösen kiválasztjuk a megfelelő fotót vagy amennyiben inkáb ismerőseiddel, webdesignereddel szeretnél egyeztetni, elküldöm a fotókat válogatásra. A kiválasztott képet/képeket retusálom a természetesség megtartásával.


© Pollák László. Pollakphoto